Fam. Hoogeveen Voorstraat Noordwijk

De huidige winkel met woning is gesloopt en op het bestaande perceel hebben wij een nieuwe woning teruggebouwd. Deze karakteristieke woning is voorzien van zeer fraaie details zoals de uitgetimmerde daklijst, de natuurstenen plint en waterslagen, de authentieke kozijnen met roedeverdeling (kunststof met aluminium, niet van hout te onderscheiden…).
 

Ik ben met mijn verbouwingsplannen (een dakopbouw i.c.m. de buren) naar N. van Duin gegaan. Alle lastige zaken waar ik in eerste instantie tegenaan liep werden uit handen genomen. Er werd een 3D impressie gemaakt en dit werd met de gemeente besproken. Hierna werd door Van Duin de vergunning aangevraagd. De verbouwing liep ook zeer voorspoedig, we zijn dan ook ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Rutger Reijerkerk, Julianastraat Noordwijk
Alle testimonials bekijken