Utiliteitsbouw

N. van Duin & Zn. heeft de afgelopen jaren diverse utiliteitsprojecten gerealiseerd. In eigen ontwikkeling werd een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld op bedrijvenpark 's Gravendijck in Noordwijk, waar ook ons eigen aannemersbedrijf in is gehuisvest. Op hetzelfde park werd een nieuwe bakkerij gebouwd alsmede een kantoorverzamelgebouw met bedrijfshallen.

 

Maar ook buiten de regio zijn er diverse kantoren en bedrijfsgebouwen voor onze opdrachtgevers tot hun volle tevredenheid opgeleverd.

 

Op civiel gebied hebben wij in opdracht van GMB Civiel diverse projecten gedaan, het betrof hier de bouwkundige werkzaamheden o.a. voor een waterzuiveringsinstallatie in Noordwijk, een pompgemaal en een distributiepompstation in Hazerswoude en een rioolzuiveringsinstallatie in Nederhorst ten Berg.


GEREALISEERDE utiliteitsbouw PROJECTEN

Overzicht alle projecten

Ik ben met mijn verbouwingsplannen (een dakopbouw i.c.m. de buren) naar N. van Duin gegaan. Alle lastige zaken waar ik in eerste instantie tegenaan liep werden uit handen genomen. Er werd een 3D impressie gemaakt en dit werd met de gemeente besproken. Hierna werd door Van Duin de vergunning aangevraagd. De verbouwing liep ook zeer voorspoedig, we zijn dan ook ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Rutger Reijerkerk, Julianastraat Noordwijk
Alle testimonials bekijken