Utiliteitsbouw

N. van Duin & Zn. heeft de afgelopen jaren diverse utiliteitsprojecten gerealiseerd. In eigen ontwikkeling werd een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld op bedrijvenpark 's Gravendijck in Noordwijk, waar ook ons eigen aannemersbedrijf in is gehuisvest. Op hetzelfde park werd een nieuwe bakkerij gebouwd alsmede een kantoorverzamelgebouw met bedrijfshallen.

 

Maar ook buiten de regio zijn er diverse kantoren en bedrijfsgebouwen voor onze opdrachtgevers tot hun volle tevredenheid opgeleverd.

 

Op civiel gebied hebben wij in opdracht van GMB Civiel diverse projecten gedaan, het betrof hier de bouwkundige werkzaamheden o.a. voor een waterzuiveringsinstallatie in Noordwijk, een pompgemaal en een distributiepompstation in Hazerswoude en een rioolzuiveringsinstallatie in Nederhorst ten Berg.


GEREALISEERDE utiliteitsbouw PROJECTEN

Overzicht alle projecten

Vanaf de eerste ontmoeting overheerste het goede gevoel. Een hele fijne samenwerking waarin goed werd meegedacht. Gedurende de hele bouwperiode werd er goed en duidelijk gecommuniceerd en afspraken vastgelegd. Het personeel op de bouwplaats was ook zeer vakkundig en prettig in de omgang. Nog steeds enorm blij met ons nieuwe huis.

Fam. van Liempt te Noordwijk
Alle testimonials bekijken