Utiliteitsbouw

N. van Duin & Zn. heeft de afgelopen jaren diverse utiliteitsprojecten gerealiseerd. In eigen ontwikkeling werd een bedrijfsverzamelgebouw ontwikkeld op bedrijvenpark 's Gravendijck in Noordwijk, waar ook ons eigen aannemersbedrijf in is gehuisvest. Op hetzelfde park werd een nieuwe bakkerij gebouwd alsmede een kantoorverzamelgebouw met bedrijfshallen.

 

Maar ook buiten de regio zijn er diverse kantoren en bedrijfsgebouwen voor onze opdrachtgevers tot hun volle tevredenheid opgeleverd.

 

Op civiel gebied hebben wij in opdracht van GMB Civiel diverse projecten gedaan, het betrof hier de bouwkundige werkzaamheden o.a. voor een waterzuiveringsinstallatie in Noordwijk, een pompgemaal en een distributiepompstation in Hazerswoude en een rioolzuiveringsinstallatie in Nederhorst ten Berg.


GEREALISEERDE utiliteitsbouw PROJECTEN

Overzicht alle projecten

Ik heb onlangs mijn villa in Leidschendam helemaal laten verbouwen door aannemersbedrijf N. van Duin uit Noordwijk en ben bijzonder content met het eindresultaat. Zowel in de communicatie als in de uitvoering liep het gehele project zeer naar wens. 

Dick Advocaat, Leidschendam
Alle testimonials bekijken