Woningbouw

Aannemersbedrijf N.van Duin & Zn. staat als uw partner in het bouwproces garant voor de perfecte afhandeling van uw nieuwbouw- of uitbreidingswensen. De basis hiervoor is onze jarenlange ervaring, door onze inventiviteit en goede werkvoorbereiding en natuurlijk onze scherpe inkoop kunnen wij u tegen een scherpe prijs een hoogwaardig eindproduct leveren.

 

Of het nu gaat om een groter bouwproject, nieuwe woning, verbouwing of restauratie door een goede coordinatie en de werkzaamheden en bijbehorende partijen goed op elkaar af te stemmen zijn wij uitstekend in staat om ieder gewenst project voor u te realiseren.


GEREALISEERDE WONINGBOUW PROJECTEN

Overzicht alle projecten

Ik ben met mijn verbouwingsplannen (een dakopbouw i.c.m. de buren) naar N. van Duin gegaan. Alle lastige zaken waar ik in eerste instantie tegenaan liep werden uit handen genomen. Er werd een 3D impressie gemaakt en dit werd met de gemeente besproken. Hierna werd door Van Duin de vergunning aangevraagd. De verbouwing liep ook zeer voorspoedig, we zijn dan ook ontzettend tevreden met het eindresultaat.

Rutger Reijerkerk, Julianastraat Noordwijk
Alle testimonials bekijken